Website Copy Werkboek

€ 60,- *

* Prijzen zijn exclusief BTW

Het Flourish Online website copy werkboek, is speciaal ontworpen voor jou, als hoog sensitieve ondernemer, als hulp bij het schrijven van webteksten.

Jouw natuurlijke aanleg voor empathie en diepgaand begrip kan je helpen bij het creëren van webteksten die niet alleen aanspreken maar ook verbinding maken van hart tot hart.

Als hoog sensitieve ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je veilig en verbonden te voelen. Dit geldt ook voor jouw doelgroep, die waarschijnlijk vergelijkbare eigenschappen heeft. Het is daarom essentieel dat jouw webteksten deze gevoelens van veiligheid en verbinding oproepen.

In deze gids wil ik je graag stap voor stap laten zien hoe je webteksten kunt schrijven en wat je het beste kunt schrijven op welke plek. Het werkboek staat vol met vele tips en handreikingen die je op weg helpen om teksten te schrijven voor je website, die de juiste snaar raken bij je bezoekers.

Onderwerpen die aan de orde komen:

  1. SEO teksten
  2. De Homepagina
  3. De voet tekst
  4. De ‘Over’ pagina
  5. Het beschrijven van je diensten of aanbod
  6. FAQ’s
  7. De contactpagina

Het werkboek heeft de vorm van een digitaal PDF bestand wat je meteen na aanschaf kunt downloaden. Je kunt het bestand uitprinten en met de hand uitwerken, maar het is ook mogelijk om de PDF digitaal in te vullen.

Voeg toe aan winkelwagen Meteen afrekenen
Verder winkelen

Nog meer leuks...