Notion Website Planner,Website planning tool,Planner voor websites,Website strategie,Plan je website,Website creatie gids,Webdesign voorbereiding,Tool voor website planning,Notion planner voor websites,website voorbereiden

Notion website planner (gratis download)

€ 0,00 *

* Prijzen zijn exclusief BTW

Voeg toe aan je bestelling

Maak een plan voor je succesvolle website

De Notion Website Planner helpt je bij het creëren van een goed doordachte website. Door eerst een gedegen plan te maken, verhoog je de kans dat jouw website precies doet wat jij wilt en nodig hebt. Vergelijk het met het voorbereiden van een diner: je kunt zomaar iets in elkaar flansen met de ingrediënten die je toevallig in huis hebt, of je kunt zorgvuldig een planning maken, recepten zoeken en precies de juiste ingrediënten halen. Beide kunnen resulteren in een goed gerecht, maar de kwaliteit van het zorgvuldig voorbereide diner is meestal hoger.

Net als bij koken geldt ook voor het maken van een website: ervaring maakt het verschil. Als je een ervaren kok bent, kun je met willekeurige ingrediënten altijd wel iets lekkers maken. Maar als je weinig ervaring hebt, is het veel lastiger. Voor websites geldt hetzelfde: Een webdesigner, die al jaren in het vak zit, kan terugvallen op ervaring en een natuurlijk gevoel over wat er nodig is, maar als je niet veel ervaring hebt, is een gedegen planning nog essentiëler.

Waarom De Notion Website Planner?

Deze planner is ontworpen om je te helpen bij de voorbereiding van je website. Het is als een recept voor jouw website. Alles wat belangrijk is om te doen en voor te bereiden, is uitgewerkt in to-do lijstjes. Daarnaast vind je handige tips, links naar tools en websites, en ruimte om zelf aantekeningen te maken, te brainstormen en een tijdsplanning op te stellen.

Belangrijkste Kenmerken van deze Website planning tool:

 • Uitgebreide To-Do Lijstjes: Stap-voor-stap handleidingen voor alle belangrijke onderdelen van je website.
 • Handige Tips en Links: Directe verwijzingen naar tools en websites die je verder helpen.
 • Aanvullingsmogelijkheden: Voeg je eigen aantekeningen, ideeën en plannen toe.
 • Tijdsplanning: Maak een overzichtelijke planning op datum om je voortgang bij te houden.

Dingen die aan de orden komen zijn bijvoorbeeld:

 • Webstrategie
 • De gewenste functies op je website
 • Beeldmateriaal verzamelen
 • Een fotoshoot plannen
 • Website copy schrijven
 • Een moodboard maken
 • Kleuren bepalen
 • Lettertypen bepalen

Met de Notion Website Planner werk je gestructureerd en efficiënt naar een professioneel eindresultaat. Voor (hoog) sensitieve ondernemers biedt het maken van een dergelijk plan rust en overzicht, waardoor het creëren van een website een relaxter en aangenamer proces wordt. Wees welkom om de planner gratis te downloaden en zie hoe je website tot leven komt, precies zoals jij het wilt

Voeg toe aan je bestelling

Bekijk de video om te zien hoe de template je kan helpen bij het plannen van je website

Voeg toe aan je bestelling
Verder winkelen

Nog meer leuks...