Het Flourish Online website & membershipprogramma voor hoog sensitieve ondernemers

Vanaf 1 april 2024 starten we met de eerste groep hoog sensitieve ondernemers. Omdat het een pilot is, zal deze eerste groep tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen deelnemen. Wil je op de hoogte gehouden worden of meteen inschrijven? Vul dan het formuliertje hieronder in.

Als hoog sensitieve ondernemer, voelen traditionele marketingtechnieken vaak overweldigend en onnatuurlijk aan en niet in overeenstemming met wie jij bent als mens. Daarom biedt Flourish Online binnenkort een uniek website membershipprogramma, ontworpen met jou in gedachten.

Dit membership biedt je niet alleen een kant en klare website inclusief cursus waarmee je zelf de website aan kunt passen, maar ook maandelijkse masterclasses, (mini) cursussen en workshops.

In deze masterclasses en (mini) cursussen leer je bijvoorbeeld meer over wat een hoog sensitieve bezoeker aanspreekt en nodig heeft op je website. 

Maar ook hoe je een flexibel en veelzijdig betaalsysteem op je website installeert en wat de mogelijkheden zijn met dit systeem. Of hoe je zelf online (mini) cursussen of programma’s via je website kunt aanbieden.

Daarnaast zijn er templates beschikbaar voor bijvoorbeeld e-boeken en werkboeken. Deze kunt je zelf makkelijk aanpassen met eigen inhoud en stijl.

Alles is er op gericht om je website stap voor stap vorm te geven op een manier die authentiek is en jouw waarden weerspiegelt

Omdat ik vanuit eigen ervaring weet wat hoog sensitieve ondernemers nodig hebben, wil ik je heel graag tijdens dit proces ondersteunen.

Het resultaat is een website die werkt op jouw voorwaarden, een tool die je helpt te floreren zonder concessies te doen aan wie je echt bent of methoden toe te passen die niet bij je passen.

Vanaf 1 april 2024 starten we met de eerste groep hoog sensitieve ondernemers. Omdat het een pilot is, zal deze eerste groep tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen deelnemen. Wil je op de hoogte gehouden worden? Vul dan het formuliertje hieronder in.

selective focus photography of white and pink petaled flowers