Bedankt!

Wat leuk dat je deel gaat nemen aan het Flourish Online WEBSITE & MEMBERSHIPPROGRAMMA

Er gaan vanaf dit moment van allerlei dingen gebeuren om je verder op weg te helpen naar je florerende website. Ik zal ze even voor je op een rijtje zetten:

  1. Als het goed is, zie je strakjes op je Klanten dashboard de downloads staan van het Webstrategie werkboek en het Website copy werkboek. Het zijn invulbare PDF’s. Deze kun je downloaden en het is eigenlijk het allerbeste als je begint met het invullen / uitwerken van het webstrategie werkboek. Als je dat eenmaal hebt, dan heb je een stevige basis voor je website.
  2. Op het klanten dashboard vind je ook de btw factuur en ook deze kun je daar downloaden. (https://flourishonline.nl/klant-dashboard/)
  3. Verder kun je inloggen op het dashboard van de online leeromgeving en de cursus alvast eens bekijken. (Hier te vinden: https://flourishonline.nl/academy-dashboard/)
  4. Je bent van harte uitgenodigd om lid te worden van de Facebook groep waar we elkaar gaan helpen en inspireren. Zelf zal ik er ook regelmatig instructiefilmpjes plaatsen als reactie op vragen die gesteld worden. Hier te vinden: https://www.facebook.com/groups/235090342740723
  5. Ook wordt je website voor je klaargezet. Zodra deze klaar staat, krijg je een berichtje. 
  6. En natuurlijk krijg je ook nog een mailtje met alle bovenstaande informatie, zodat je het makkelijk terug kunt vinden en daarnaast een uitnodiging voor een introductie presentatie. 

Tot binnenkort…Liefs Mieke