Creëer een website die op organische wijze je missie gedreven bedrijf laat floreren

We helpen missie gedreven, bezielde ondernemers om op hun voorwaarden te floreren

Bij Flourish Online bieden we zorgvuldig ontworpen kant en klaar website pakketten, die jou helpen om vanuit je authenticiteit in verbinding te komen met jouw ideale klanten. Je hebt geen technische kennis nodig en we leiden je stap voor stap door het proces. 

De kracht van zachter

Jouw authenticiteit en empathie centraal.

Vraag je je af hoe je kunt groeien zonder je authenticiteit te verliezen of overweldigd te raken? Bij Flourish Online begrijpen we de uitdagingen van introverte en hoog sensitieve ondernemers die moeite hebben met de vaak onnatuurlijk aanvoelende traditionele marketing. 

We bieden eenvoudige, duurzame website-oplossingen en cursussen die je helpen organisch te groeien en je unieke waarden te behouden. Met onze steun kun je een bloeiend, authentiek online ecosysteem opbouwen zonder overweldigd te raken door technische details. Een levendige en dynamische digitale omgeving waarin interactie, groei en verbondenheid centraal staan. Zullen we samen jouw unieke verhaal vertellen en je bedrijf laten groeien op een manier die echt bij jou past?

Hoe we je helpen floreren

Het  Stappenplan

Flourish Online biedt niet alleen een kant en klaar website pakket, maar een volledig ecosysteem om je bedrijf te laten floreren. Dit zorgvuldig uitgedachte plan, gebaseerd op jarenlange ervaring, begeleidt je stap voor stap naar succes op een rustig, authtentieke en duurzame manier. Bekijk hieronder de te nemen stapjes en stappen. 

1

Voorbereiding

2

Strategie

3

Teksten

4

Website

5

Aanbod

6

Aandacht

01. Begin bij de Basis: De voorbereiding van je website

Start met een solide basis door alle voorbereidende stappen te nemen voor je website. De Notion-template die je helpt om dat op een rustige en gestructureerde manier te doen, mag je gratis downloaden.

02. Maak een Strategie voor je Website

Creëer een effectieve strategie met behulp van het Webstrategie Werkboek. Dit werkboek helpt je om een duidelijke richting en doelstellingen voor je website te bepalen.

meer over het webstrategie werkboek

03. Schrijf Heldere Teksten die Connectie Maken

Goede teksten zijn essentieel voor een succesvolle website. Het Website Copy Werkboek biedt je de tools en tips om teksten te schrijven die echt resoneren met je bezoekers.

meer over het website copy werkboek

04. Maak een Mooie Website

Kies de manier die het beste bij jou past:

 • Traditionele Methode: Gebruik de kant-en-klare (Wordpress) website met bijbehorende cursus.
 • Moderne Technologie: Maak gebruik van onze AI-gestuurde (Wordpress) websitebouwer.

Bij beide opties nemen wij alle technische zaken voor je uit handen, zodat je zonder stress kunt starten.

person touching purple petaled flowers

05. Werk aan een Gelaagd Aanbod

Zorg voor een aanbod dat je klanten ondersteunt in elke fase van hun klantreis. Het ingebouwde betaalsysteem helpt je hierbij. Daarnaast bieden we cursussen, tips, tools, templates en materialen die je verder ondersteunen. Je leert er alles over in de 'Flourish learning lounge' waar je automatisch toegang toe krijgt als je een website pakket aanschaft

06. Laat het Machientje Draaien

Gebruik o.a. SEO, Pinterest Marketing en e-mailmarketing om je website op een organische, bijna automatische en duurzame manier onder de aandacht van jouw klanten te brengen. Dit zorgt ervoor dat je niet hele dagen online hoeft te zijn en rekening kunt houden met je natuurlijke behoefte aan rust en ingetogenheid.

Ook dit zijn onderwerpen waar we je mee gaan helpen via de 'Flourish Learning Lounge' waar je automatisch toegang toe krijgt als je een website pakket aanschaft.

"Marketing draait in de kern om connectie maken met mensen. Jouw gevoelige en empatische aard maakt je daar juist heel geschikt voor."

Mijn persoonlijke reis

Hoi, ik ben Mieke, de drijvende kracht achter Flourish Online en ik ben blij dat je hier even langskomt. 

Al meer dan 30 jaar maak ik websites. Maar er was zeven jaar geleden eerst een burn-out nodig, voordat ik de sprong in het diepe durfde wagen, mijn hart te volgen en als zzp’er te gaan werken. Dit was een keerpunt in mijn leven en het heeft me de kans gegeven om mijn passie voor webdesign ten volle te benutten.

Ik geloof sterk in het belang van authenticiteit, zachtheid, creativiteit , behulpzaamheid en de kracht van verbinding in alles wat ik doe. Deze waarden vormen de kern van mijn werk en mijn benadering van webdesign. Ik vind het geweldig om anderen te helpen hun visie tot leven te brengen op een manier die trouw blijft aan hun eigen waarden en overtuigingen.

Naast mijn werk als webdesigner, geniet ik van textielontwerp, en met name weven. Dit geeft me een heerlijk relaxed gevoel en ik kan er veel van mijn creativiteit in kwijt. Verder is reizen met mijn camperbusje een passie en ik heb zelfs twee jaar fulltime in mijn busje gewoond  en gewerkt terwijl ik door Europa reisde. Op het moment woon ik in Vlissingen, vlak bij het strand, en daar ben ik bijna dagelijks te vinden samen met mijn super lieve hond Senna.

Ik ben ervan overtuigd dat elke ondernemer een website verdient die niet alleen functioneel en esthetisch is, maar ook een weerspiegeling van hun unieke visie en waarden. Met het Flourish Online stappen systeem, hoop ik je te helpen een website te creëren die echt bij je past en die je helpt je doelen te bereiken.

Liefs,

Mieke

Binnenkort meer over Flourish Online →

Shop

In de webshop vind je van allerei handige tools die je helpen een succes van je website te maken. 
bezoek de shop

  Soulful AI Website Starter van Flourish Online

  € 150,-

  Jouw AI-gestuurde WordPress-website, klaar voor gebruik, zonder technische kennis Sta je te popelen om je online avontuur te beginnen, maar mis je de technische kennis

  Marketingadvies authentieke ondernemers (tijdelijk gratis)

  € 0,00

  Ben jij een authentieke, hartgedreven ondernemer en wil je marketingadvies dat echt bij jou past? Wij begrijpen dat traditionele marketingmethoden vaak niet aansluiten bij jouw

  Minicursus: Ontwikkel een authentieke stijl voor je website

  € 37,-

  Voordat er ook maar één woord gelezen is, vertelt je website al een verhaal. De stijl van je website, met al zijn kleuren, lettertypen en

  Soulful AI Website Starter van Flourish Online inclusief onderhoud en hosting

  € 35,- per maand (Tijdelijke actieprijs)

  Jouw AI-gestuurde WordPress-website, klaar voor gebruik, zonder technische kennis Sta je te popelen om je online avontuur te beginnen, maar mis je de technische kennis

  Notion website planner (gratis download)

  € 0,00

  Maak een plan voor je succesvolle website De Notion Website Planner helpt je bij het creëren van een goed doordachte website. Door eerst een gedegen

  Webstrategie werkboek

  € 60,-

  Zie je website als een huis; de webstrategie is dan het bouwplan. Het vormt het fundament waarop jouw hele website gebouwd wordt en wordt helaas

  Website Copy Werkboek + behulpzame AI tools

  € 60,-

  Het Flourish Online website copy werkboek, is speciaal ontworpen voor jou, als hoog sensitieve ondernemer, als hulp bij het schrijven van webteksten. Jouw natuurlijke aanleg

  Een flexibel betaalsysteem op je website

  € 399,-

  Hoe Je van alle voordelen van een flexibel betaalsysteem op je website kunt genieten Zelfs Als Je Al Een Website Hebt Integreer een veilig en

The way to go

Flourish

Een blog om je te inspireen tot een vervullende manier van leven en ondernemen.

In deze blog deel ik mijn ervaringen, gevoelens, gedachten en inzichten met je, over mijn eigen reis op weg naar florerend leven en ondernemen als hoog sensitief mens.

Lees de blog →

Floreer

Floreren is een woord dat een diepe betekenis draagt. Het is een universeel 'verlangen', wat in alle vormen in de natuur te vinden is. Het gaat veel verder dan succes hebben of goed presteren. Floreren betekent bloeien, gedijen en tot volle bloei komen op alle gebieden van het leven. Wanneer we floreren, voelen we ons vervuld en tevreden. We ervaren een gevoel van voldoening en geluk, omdat we in harmonie zijn met onszelf en onze omgeving. Floreren is het bereiken van ons ware potentieel, waarin ons authentieke zijn volledig tot zijn recht komt.